Димитър Бербатов: Защо ще има охрана вътре, ние ще се бием ли?


Димитър Бербатов: Защо ще има охрана вътре, ние ще се бием ли?
Снимка: LAP.bg

1493 0

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов говори на пресконференция ден преди конгреса, на който ще бъде избран нов президент. Той отговори на обвиненията, че няма програма, засегна важни неясноти около предстоящия конгрес и постави въпроса защо ще има охрана и вътре, и отвън, и то на различни фирми.

"Целта на пресконференцията е следната. Сметнах за напълно нормално да се появим пред всички медии. Най-вече защото Стилиян и Мартин са тук. Можете да задавате въпроси към и към тях. Целта ни също така е да покажем още един път програмата, която имаме. Това го направихме още на първата пресконференция. Учудващо за нас е как все още има специалисти, които казват, че не са видели програма. Единственото, което знаем за Конгреса, е, че ще има интегрална бюлетина.

Дали ние ще бъдем допуснати в залата? Дали вие (медиите, б.р) ще бъдете допуснати? Как ще се броят? Правилата все още ги няма. Ще има две различни охранителни фирми – една вътре и една отвън. Защо е тази вътре? Ние ще се бием ли?" - започна Бербатов.

"Също така излезлите документи. Вие виждате за какво става въпрос с тези разкрития и откъде са тръгнали. Най-нормалното би било един човек да оттегли кандидатурата си за президент на БФС при случилото се, ако има морал. Ние не плюем, а показваме истината. Ако все още някой говори, че нямаме програма за развитие, е зверско лицемерие и мързел" - заяви още Бербатов.

А как Бербатов коментира защо не е получил подкрепа от Левски и Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


От двете страни на "Дерби д'Италия": Кои футболисти играха за Интер и Ювентус?

"Дерби д'Италия" между Интер и Ювентус е най-чаканият мач от феновете на Серия А. За 242-ри път двата гранда...

Реклама

Най-четени новини


виж всички