УЕФА праща сърбин да следи протокола на конгреса


УЕФА праща сърбин да следи протокола на конгреса
Снимка: БГНЕС

1208 0

Европейската футболна централа (УЕФА) ще изпрати сръбски делегат да наблюдава какво се случва на извънредния конгрес на БФС предстоящия вторник.

Горан Лакович е шеф на дирекция "Национални федерации" към европейската централа. Сърбинът трябва да пристигне в София в понеделник.

Световната футболна централа - ФИФА, също трябва да отреди кой от нейните представители ще присъства в родната столица, за да може да съблюдава провеждането на конгреса, който ще се състои на 12-и октомври.

Двамата големи фаворите са актуалният президент Борислав Михайлов и Димитър Бербатов. В същия ден националният отбор на България приема Северна Ирландия в световна квалификация без абсолютно никакво значение за "трикольорите" след шумния провал срещу Латвия във Вилнюс преди броени дни. 

България реално няма шансове за класиране на бараж за световното първенство в Катар. До края на квалификациите ни остава и гостуване на Швейцария. Ясен Петров изрази огромното си разочарование от резултата и играта на отбора във Вилнюс и отказа да се оправдава с терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички