Бербатов коментира защо не е получил подкрепа от Левски и Лудогорец


Бербатов коментира защо не е получил подкрепа от Левски и Лудогорец
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

11248 0

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов коментира защо не е получил подкрепа от част от водещите футболни клубове в България. Кандидатурата на Бербатов беше издигната от ЦСКА, Берое и Пирин, както и още няколко клуба извън Първа лига. Шампионът Лудогорец, Левски и пловдивските Локомотив и Ботев обаче не подкрепиха Бербатов.

Димитър Бербатов обаче смята, че това, че не са издигнали кандидатурата му не означава, че няма да го подкрепят на Конгреса. Легендата на ЦСКА смята, че част от тези клубове искат промяна в ръководството на БФС и би следвало да заявят желанието си на Конгреса. Що се отнася до Лудогорец, Бербатов не знае дали са на негова страна или на страната на Борислав Михайлов.

"Защо Левски, Лудогорец, Ботев и Локо не участваха в издигането ми? Всеки има право на собствено мнение. Това, че не са издигнали моята кандидатура, не значи, че конкретно тези клубове не са за промяната на сегашното статукво. Напротив, дори част от тези клубове обявиха публично, че БФС трябва да има ново ръководство", коментира Бербатов в интервю за "Капитал".

На въпрос дали Лудогорец ще го подкрепи, или ще играе за Боби Михайлов, Бербатов заяви: "Този въпрос е логично да го зададете на ръководството на клуба. Надявам се, че Лудогорец като един от най-успешните български клубове ще иска футболът да се развива в положителна посока, а не да тъпчем на едно място."

От ЦСКА пък твърдо застават зад кандидатурата на Бербатов (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички