Димитър Бербатов се включва в битката за БФС


Димитър Бербатов се включва в битката за БФС
Снимка: Instagram

2273 0

Рекордьорът по голове за националния отбор на България Димитър Бербатов ще се включи в битката за управленския пост в БФС, твърди ‘dsport’. Бившият нападател няма да се кандидатира сам, а ще работи в тандем с Петър Величков, който ще е реалният кандидат за поста.

Близки до Бербатов хора твърдят, че той иска да влезе в управлението на българския футбол, но желае да го направи в екип с опитен човек, доказал се като ръководител. Петър Величков е бивш генерален директор на една от най-големите компании в България - петролната OMV, а в последните два мандата е член на Изпълкома на БФС. Бербатов има желанието да работи с 49-годишния бизнесмен, тъй като той има богат опит в управлението. Очаква се в следващите седмици двамата да обявят кандидатурата си, като най-вероятно Величков ще е в ролята на президент а Димитър Бербатов на вицепрезидент.

До този момент претенции към ръководния пост в Българския футболен съюз са изявили Христо Порточанов и президентът на Марица Христо Христов. А ето какво каза Венци Стефанов за евентуалната кандидатура на Бербатов за ръководния пост в БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички