Венци Стефанов: Престъпление е Бербатов да стане шеф на БФС


Венци Стефанов: Престъпление е Бербатов да стане шеф на БФС
Снимка: Instagram

4130 0

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов е твърдо против Димитър Бербатов да стане президент на футболния съюз. Стефанов изрази остра позиция срещу бившия нападател на Манчестър Юнайтед и възможността той да поеме управлението на българския футбол.

Потърсен от колегите от "Блиц" за мнение за евентуалните кандидатури на Стилиян Петров и Бербатов, Стефанов отговаря по следния начин: "Съмнявам се, че Стилиян Петров ще премести семейството си в България, за да изправи кривите краставици на българския футбол. Що се отнася до другото момче - Бербатов, истинско престъпление ще е Бербатов да поеме президентския пост на БФС."

"Бербатов обърна гръб на българския национален отбор. Един човек, който се отказа да играе за държавата си не може да стане ръководител на футбола й. Та Бербатов не е купил дори 10 чифта чорапи на клуба, от който излезе за големия футбол - Пирин. Какво морално право има той да оглави БФС? Никакво!", коментира Стефанов.

Венци Стефанов отказа да разкрие кой е неговият фаворит за президентския пост във футболния съюз. Междувременно Йордан Лечков пък обяви, че конгрес за нов президент може и да няма (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички