Бербатов не одобрява предложението на Ливърпул и Юнайтед за промяна във Висшата лига


Бербатов не одобрява предложението на Ливърпул и Юнайтед за промяна във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

1843 0

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е развълнуван, че отборът се завръща в Шампионска лига. Той се надява, че всичко в отбора ще се нормализира и проблемите ще се оправят преди първите двубои.

"Страхотно е да видиш клуба обратно в ШЛ, където по принцип е мястото на Манчестър Юн. Сезонът все още е в началото си и да се надяваме, че проблемите в играта на отбора ще бъдат коригирани - макар да става дума за много неща. Нямам търпение да видя как Единсон Кавани ще бъде използван. Като бивш състезател на този пост ми е особено интересно за нападателите в Юнайтед. Чувам, че можело да дебютира точно срещу ПСЖ, за който стана голмайстор №1 в историята. Това прави нещата още по-интересни. Ще бъде интересно да видим как Кавани ще се справи, ако може да играе. Не винаги е забавно да излизаш срещу бившия си отбор. Понякога си казваш “по-добре да не играя”. Но има случаи, когато си бил предаден от въпросния си клуб и си викаш “давай, готов съм, искам реванш”.

Трябва да признаем, че Кавани е в залеза на кариерата си, но дори и в такъв случай има мачове, когато усещаш пеперуди в стомаха си. Когато краят на кариерата ти наближава, ти се иска да бъдеш на терена възможно най-много, защото осъзнаваш, че не ти остава много време. Кавани е само на 33 години и ще бъде във форма. Той е хилав като физика. Може и да не е в най-добрите си години, но без съмнение все още може да влияе върху двубоите. Според мен ще се случи едно от две възможни неща: или той веднага ще се впише в отбора, или ще направи това постепенно", заяви Бербатов.

"Видях, че Ливърпул и Манчестър Юн представиха “Project Big Picture” - проект за промяна на Премиър лийг. Според мен обаче първенството си е добре сега. Не съм много наясно защо големите клубове искат да променят нещо. Разбирам ги защо се стремят да помогнат на отборите от долните дивизии, но не съм убеден, че това е правилният начин".

Наскоро пък Марк Хюз коментира, че е дошло времето Райън Гигс да поеме треньорската роля на "Олд Трафорд" (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички