Бербатов: При мач България срещу Румъния ще сме с леко предимство


Бербатов: При мач България срещу Румъния ще сме с леко предимство
Снимка: Instagram

1914 0

Легендата на българския футбол през новия век - Димитър Бербатов, призна, че очаква при успех тази вечер на националния ни отбор над Унгария тимът ни да има леко предимство в евентуален мач срещу Румъния. Знаете, че ако отстраним "маджарите", ще трябва да играем последен бараж срещу победителя от мача Исландия срещу Румъния, за да си осигурим място на Евро 2020 догодина.

"Ако Румъния победи Исландия, а България победи Унгария и се изправят един срещу друг, нямаше да има изразен фаворит. Би бил много интересен мач, ако се получи така. Няма да е дерби като Англия срещу Шотландия, това е просто поредната игра, която искате да спечелите, но без високо ниво на съперничество", анализира Бербатов за "Бетфеър".

"Мисля, че България може да има малко предимство, но в този случай съм малко пристрастен. В момента България няма емблематичен играч, но има отбор от добри играчи, които се представят добре заедно и това може да е по-важно. Има няколко млади момчета, които ще осъзнаят, че за тях е голям шанс да се класират за огромен турнир и всичко, което могат да направят, е да дадат 100%, за да не го пропуснат. Ако успеят да достигнат до важен турнир, би било невероятно за тези млади хора и ще бъде връхна точка в кариерата им", допълни бившият нападател. Той пожела успех на "лъвовете" със специално видео (вижте го тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички