Данило Дончич: Заслужихме си точката, затворихме всички добри играчи на Черно море


Данило Дончич: Заслужихме си точката, затворихме всички добри играчи на Черно море
Снимка: БГНЕС

1086 0

Треньорът на Локомотив София Данило Дончич обяви, че е доволен от представянето на отбора си при хикса 0:0 срещу гостуващия Черно море. „Червено-черните“ спечелиха първа точка след поредните поражения от Лудогорец и ЦСКА.

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТА

Много съм доволен от представянето на моите футболисти. Играха много тактически добре и правилно. Всички указания бяха изпълнени. Търсихме нашите шансове в контраатака. Нарочно дадохме средата на терена на противника. Черно море е добре организиран отбор“, започна коментара си Дончич.

Поздравявам и отбора на Черно море за мъжката битката.Мисля, че нашите момчета заслужено взеха една точка, ако имахме малко повече късмет накрая можехме да си тръгнем и с трите точки“, продължи той.

Затворихме почти всички добри футболисти на Черно море. Почти не позволихме да ни създадат някакви опасности пред нашата врата.Момчетата се раздадоха, тичаха добре и тази точка ще ни повлияе много положително върху самочувствието в следващите мачове.“, категоричен е специалистът.

Вижда се развитие в защитен план. Кардозо със сигурност ще ни помогне много в защитен план. Той не е играл в последно време и ще трябва време, за да се присъедини към отбора. С неговото влизане ще се подобрим в защита още повече“, завърши Дончич.

ВИЖТЕ ТУК РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА В КВ. „НАДЕЖДА“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички