Черно море изпусна върха след хикс с Локомотив София, но пренаписа история си (ВИДЕО+СНИМКИ)


Черно море изпусна върха след хикс с Локомотив София, но пренаписа история си (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1715 0

Локомотив София и Черно море извъртяха нулево реми в среща от 12-ия кръг на Първа лига. Гостите от Варна владееха инициативата през почти целия мач в столичния кв. „Надежда“, но не успяха да превземат вратата на Александър Любенов.

Изпуснатите 2 точки не позволиха на „моряците“ да изскочат на първото място в класирането. Хората на Илиан Илиев обаче пренаписаха историята на клуба.

Варненци регистрираха 12 поредни срещи без загуба в първенството, с което счупиха досегашния си рекорд. От началото на кампанията Черно море регистрира 8 победи и 4 равенства!

„Моряците“ започнаха по-настървено срещата. Те владееха ситуацията на терена. Гостите обаче не успяваха да затруднят вратаря Александър Любенов.

В 20-ата минута Мазир Сула стреля в аут отдалеч. След това Наско Илиев намери Сула добре, но той отново би неточно в 39-ата минута.

Двубоят продължи в същото русло и след антракта. Пропуск с глава направи Илиев, но в ситуацията се оказа, че е бил и в засада.

Положения за домакините пропиляха Иван Найденов и Красимир Станоев, който не съумя да прати топката в мрежата на Дюлгеров при добавка в 72-ата минута.

Така двата тима завършиха при 0:0 в сравнително скучен мач поне по отношение на създадените голови положения.

Черно море продължава да е непобеден от началото на сезона. „Моряците“ са с 28 точки на второто място, само с 1 по-малко от лидера Локомотив Пловдив. Именно „черно-белите“ ще гостуват на стадион „Тича“ в следващия кръг в своеобразно дерби на върха. Локомотив София остава 12-ти с 10 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички