Данило Дончич за Левски: Един от най-големите отбори в България, 6:0 трябва да е допълнителна мотивация за реванш


Данило Дончич за Левски: Един от най-големите отбори в България, 6:0 трябва да е допълнителна мотивация за реванш
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1408 0

Треньорът на Локомотив София Данило Дончич сподели, че очаква тежък мач срещу Левски, въпреки че "сините" не се намират в много добра форма. Според него възпитаниците му трябва да са и допълнително мотивирани от факта, че в първия мач за сезона загубиха с 6:0 на "Герена".

Локо София ще подходи максимално мобилизирано

"Изправяме се срещу един от най-големите отбори в България. Лошото е, че срещаме Левски при тези условия след обилния снеговалеж, но ще се съобразим с тях. Трябва да подходим максимално мобилизирано, за да се опитаме да направим добър мач и да вземем точки. В първия мач "сините" ни нанесоха голяма загуба с 0:6, но това трябва да е една от причините момчетата да са още повече мотивирани, за да вземат реванш. Но в такива дербита дори не ти е и нужна, защото се изправят срещу Левски. Срещу грандовете един футболист може да изпъкне и да се покаже", сподели Дончич пред "Тема спорт".

През уикенда червено-черните са били затруднени да проведат нормално тренировъчния си процес. В събота тимът е провел занимание на изкуственото игрище до стадион "Локомотив", а вчера изцяло се готви в зала.

"Левски има проблеми в последно време с реализирането на попадения. Някои от основните им футболисти пък бяха контузени и това се отрази на отбора. Не знам дали ще ги рискуват срещу нас, но не трябва да мислим за тези неща, а да гледаме случващото се в нашия тим. Очаква ни тежък мач и се надявам да успеем да спечелим. Условията за игра са еднакви за всички и не трябва да се оплакваме. Дано стане хубав двубой", добави още той.

Наред с всички контузени, има и играчи, които все пак ще се завърнат за Левски за днешния двубой в "Надежда".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички