Даниел Димов отсече: Очаквах повече от Левски


Даниел Димов отсече: Очаквах повече от Левски
Снимка: Даниел Димов

21187 0

Капитанът на Черно море Даниел Димов изрази мнението си след загубата с 0:1 от Левски на „Герена“. Поражението е първо за „моряците“ от началото на сезона, като то дойде в 14-ия кръг.

Димов обяви, че е очаквал Левски да се представи много по-добре в срещата между двата тима.

ИЗКАЗВАНЕТО НА КАПИТАНА НА „МОРЯЦИТЕ“

Не е лесна задачата да се справим с Левски. Мисля, че през целия мач стояхме прилично във фаза защита. Имаше доста бягане и доста работа, но  срещу добър отбор като Левски – не беше лесно. Честно да си призная очаквах повече от тях, очаквах повече да ни затруднят. С един удар ни поведоха и ние не успяхме да отвърнем“, започна коментара си Димов.

„С оглед на качествата на отборите, ако не беше червения картон, имаше предпоставки да се надиграваме двата отбора. Така се е стекла ситуацията, не можем да върнем времето. Имаме мач в четвъртък, важното е да се върнем живи и здрави, да се възстановим и да гледаме напред“, допълни той.

Всеки отбор губи. Апетитът идва с яденето и ние имахме цел да продължим с успешната серия. Знаехме, че няма да бъде лесно на този стадион. Не го правим често, но сме го правили и с 10 души, така че при нечислено равенство надеждата ни бе поне за равен“, завърши Димов.

А ето какво каза треньорът на „моряците“, когато го попитаха за националния отбор на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички