Капитанът на Черно море си пожела титлата от Първа лига


Капитанът на Черно море си пожела титлата от Първа лига
Снимка: ПФК Черно море / PFC Cherno more

828 0

Опитният капитан на Черно море - Даниел Димов, проговори за целите на "моряците" през настоящия сезон в Първа лига. Той се надява със съотборниците си да се преборят за титлата от шампионата, колкото и сензационно да звучи това. 

Един от най-съществените успехи през сезона около възпитаниците на Илиан Илиев е серията без поражение вече 13 двубоя. На практика варненци не са допуснали поражение от началото на кампанията. 

Очакванията на Димов

"Мечтите са безплатни, както и апетита идва с яденето (смее се). Разбира се, че искаме да постигнем нещо голямо през този сезон. Най-важното е да продължим в същия дух, да се опазим от контузии, защото остават още много мачове до края. Кампанията тепърва е в разгара си и ще бъде от значение да сме здрави, тъй като всеки един футболист ще бъде ценен. Ако съумеем да го направим, да се представяме още по-добре, логично и амбициите ни ще станат по-големи.

Пожелавам си най-искрено да сме шампиони. Но пътят е дълъг, сезонът е в разгара си и колкото повече печелим, толкова по-горе ще стигнем. Мечтите са безплатни и можем да мечтаем. Както казах, най-важното е да сме здрави и вече времето ще покаже докъде ще ни стигнат силите", обясни Димов пред "Тема Спорт" около международната пауза. 

Следете актуалното класиране в Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички