Дани Моралес захапа критиците: Не съм подавал оставка, никой не вижда, че съм тук по 10 часа


Дани Моралес захапа критиците: Не съм подавал оставка, никой не вижда, че съм тук по 10 часа
Снимка: Официален сайт на Ботев Враца

1622 0

Треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, сподели впечатленията си от нулевото равенство у дома срещу Хебър. Двата тима откриха 26-ия кръг на Първа лига в среща, белязана от много борба, но не и от голове.

Домакините превъзхождаха съперника в немалка част от времето, но вратарят на пазарджиклии Петър Дебърлиев бе над всички. Двата тима уцелиха гредата на три пъти, докато Моралес не остана особено очарован от видяното от своите възпитаници.

"Когато създаваш положения, значи се случва нещо добро. Когато не можеш да завършиш, това е слабост. Обърнахме внимание на това през седмицата. Трябваше да вземем по-добри решения. Една ситуация се случва за 0 секунди. Когато не си готов предварително, не се получава. Надявам се следващия път да е по-добре. Имаше няколко неща от дясната страна, където Мирослав Маринов пробива три пъти“, коментира Моралес и продължи.

На какво отдаде негативния резултат?

"Разбира се, че е трудно, когато играеш с трима нападатели като крила. Нужно е време да свикнат един с друг. Идва следващият мач, сегашния не го забравяме. Трябва да направим анализ къде сме били добре и къде не. Една такава загуба, като тази от Лудогорец, това са 4 статични положения, 2 контраатаки. Реално, имаше 2 ситуации, които изиграха добре. Аз нямам проблем да загубя, а с начина, по който става. Беше много тежка седмица. Създадохме положения, но не беше най-добрият ни мач. Няма как да говоря нещо против момчетата, защото дадоха всичко от себе си. Радвам се, че имат характер", призна наставникът.

Бъдещето на Моралес в клуба

"Имах разговор с шефовете, имах някаква идея, но не съм подавал оставка. Не става въпрос само за Лудогорец, а и за ЦСКА, Пирин. Това е срам. Разбрахме се с клуба да продължим да работим заедно. Седнахме да пием едно кафе, питаха какви са причините да пуснем толкова голове и казаха, че аз съм треньор на Ботев Враца, продължавам и мога да направя много неща. Аз съм много благодарен на ръководството и кмета. Важно е какво мислим ние треньорите. Не е лесно. Никой не идва да види, че съм тук по 10 часа. Лесно е да се седи и да се вика по Моралес. Някой, който разбира повече от мен, да заповяда“, завърши треньорът на Ботев Враца.

Изказването му бе по повод слуховете, че специалистът е подал оставката си, но тя не е била приета от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички