Без да се бави! Любослав Пенев подкара съдиите и разкри любопитен разговор с рефер при загубата от Черно море


Без да се бави! Любослав Пенев подкара съдиите и разкри любопитен разговор с рефер при загубата от Черно море
Снимка: Oфициална страница на ФК Хебър Пазарджик

2718 0

Любослав Пенев дебютира начело на Хебър Пазарджик с поражение. Тимът загуби с 0:1 от Черно море на стадион „Георги Бенковски“. Пенев обяви, че тимът му ще продължи да се бори за оцеляването си в елита.

ЛЮБОПИТЕН РАЗГОВОР СЪС ЕДИН ОТ СЪДИИТЕ НА МАЧА

Ел Голеадор изрази и съмнения в някои съдийски отсъждания. Той заяви,  че при ситуация с нарушение на Цветомир Панов, страничният съдия е казал на негов помощник „Нали знаеш как са нещата“. Пазарджиклии са претендирали за картон на играч на гостите.

Доволен съм от момчетата. Нещата се получиха в повечето моменти. Първото – 2-3 ситуации, второто една. Имаме предпоставка за надграждане в следващите седмици“, започна коментара си Пенев.

„Работим добре, момчетата се отнасят отговорно и професионално. Днес не заслужавахме да загубим. Има обективни и субективни фактори в един мач. Ние получихме много картони, а противникът доста малко.

Има много остро влизане на Панов по десния фланг – ситуация за чист жълт картон, влизане отзад, не е за топката, може да доведе до контузия. Става пред страничния и той казва на моя помощник „Нали знаеш как са нещата“, продължи треньорът на пазарджиклии

След тези три седмици виждам, че играчите се отнасят отговорно. Това е добър знак. Имаме домакински мачове, имаме гостувания. Или играеш навън, или вътре. Подготвяме се за следващия мач. Дай боже да излезе тази програма един път завинаги. Да си направим нашата. Не е нормално да е кръг за кръг. Не е трудно да се направи. Както каза страничният съдия „Знаеш как е“. Повтарям, защото бие на очи“. 

Обичам си работата, обичам футбола. Ще направим всичко възможно, заедно с момчетата, благодаря на кмета и момчетата за положителната обстановка за работа“, завърши Пенев.

ПРОЧЕТЕТЕ ТУК репортаж от мача Хебър Пз – Черно море

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички