Ботев Враца и Хебър откриха кръга, но не и пътя към вратата! Врачани и пазарджиклии счупиха гредите


Ботев Враца и Хебър откриха кръга, но не и пътя към вратата! Врачани и пазарджиклии счупиха гредите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2372 0

Ботев Враца и Хебър откриха 26-ия кръг на Първа лига, но така и не откриха пътя към вратите си. Двата тима завършиха при нулево равенство на стадион "Христо Ботев", което само задълбочи проблемите и за врачани, и за пазарджиклии.

Равният резултат не беше от полза на нито един от двата отбора. Момчетата на Дани Моралес останаха на 11-ото място в класирането в Първа лига с актив от 24 точки. Възпитаниците на Любослав Пенев пък са предпоследни със 17 пункта.

Още в 7-ата минута Ботев Враца можеше да открие резултата в своя полза. Диего Фераресо опита хубав изстрел от сериозна дистанция, но уцели гредата.

Само 3 минути по-късно (10') Хебър отвърна със същото. Алехандро Серано напредна, намирайки открилия се Георги Търтов. Полузащитникът на гостите шутира, но намери противников играч, след което топката се отби в напречната греда.

В 22-ата минута Клери Сербер нанесе точен удар, но вратарят на гостите - Петър Дебърлиев, бе по-добрият и отрази.

5 минути по-късно Дебърлиев можеше да се "реваншира" за добрата си изява. Той беше излязал напред, което даде повод на Браян Переа да опита технично изпълнение. И този път обаче вратарят се справи. Страхотните му изяви продължиха с ключова намеса в 36-ата минута, когато спря Момчил Цветанов.

В 52-ата минута на срещата Хамдиев излезе очи в очи с Красимир Костов, но бе разконцентриран и не успя да открие резултата.

20 минути преди края на редовното време Момчил Цветанов уцели третата греда в мача. Това се случи след хубаво изпълнен пряк свободен удар. Последва добавка, при която Переа най-накрая бе точен, но попадението му беше отменено поради засада.

Двубоят приключи с опити за натиск и от врачани, и от пазарджиклии, но без повече сериозни положения пред двете врати. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички