"Срам, никога не ми се е случвало": Дани Моралес се скъса от критики към себе си


"Срам, никога не ми се е случвало": Дани Моралес се скъса от критики към себе си
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1889 0

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след разгромното поражение с 1:8, допуснато от Лудогорец. Той бе изключително критичен към самия себе си и пое цялата отговорност.

Младият наставник определи случилото се като "срам" и призна, че никога не е имал подобна загуба в своята кариера. Ето какво още заяви Моралес:

"Разбира се, че да играеш срещу Лудогорец, Левски и ЦСКА не е срамно да загубиш, но има значение начинът (бел. ред. по който губиш). Ние не успяхме да се противопоставим. Допуснахме доста грешки. За съжаление, отборът не беше толкова мотивиран, докато аз бях толкова мотивиран. Аз съм големият виновник и си поемам вината за всичко. Опитаха се момчетата да променят нещата, но не успяха. Всичко, което имахме като идеи, не успяхме да изпълним.

Не съм имал такава загуба през живота като футболист, това е срамно. Това е Лудогорец, ама моля ви се. Това е нашето достойнство. Ще се срамувам да излизам на улицата. Извинявам се на феновете, не трябва това да се получава. Благодаря на всеки, който ме е подкрепил, но ще видим какви решения ще взема от тук нататък" - заяви Моралес.

Той завърши с поглед върху следващия мач: "В двубоя с Хебър трябва да играем за шест точки. Директен двубой срещу конкурент за оцеляване. Както ви казах утре е ден за размисъл, ще седнем с ръководството и ще решаваме. Толкова съм разочарован, че ме боли".

Неговият колега Ивайло Петев пък направи много любопитен коментар след гръмкия успех за Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички