Черно море - Спартак Варна по ТВ: Къде да гледаме варненското дерби?


Черно море - Спартак Варна по ТВ: Къде да гледаме варненското дерби?
Снимка: Martin Krustev / LAP.bg

3302 0

Черно море посреща вечния си съперник Спартак Варна в едно от големите дербита на българския футбол. "Соколите" гостуват на стадион "Тича" в неделя (07.05) в среща от 30-ия кръг на Първа лига.

Сезонът на Черно море

"Моряците" изиграват приличен сезон и ще се надяват той да продължи във възходяща посока. Преди последния кръг от редовния сезон на родния елит тимът заема 5-ата позиция в класирането с актив от 50 точки, което оставя отбора на 9 пункта от Топ 3 при записани 14 победи, 8 равенства и 7 загуби.

Кампанията за Спартак

"Соколите" от своя страна далеч не се радват на страхотно представяне след завръщането си в първия ешелон на българския футбол. Спартак е последен в таблицата със 17 точки в актива си, но и все още живи шансове за спасение. Варненци имат едва 3 успехи, 8 ремита и цели 18 поражения. Формата в подобни двубои обаче не е от особено значение.

Варненското дерби в историята

В исторически план превесът е на страната на Черно море. При 62 изиграни мача "моряците" са постигнали 22 победи срещу 15 на съперника, а 25 от срещите завършват наравно. Последното варненско дерби завърши при резултат 0:0.

Къде да гледаме?

Битката за Варна е с начален час 17:45 ч. Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача Черно море - Спартак Варна НА ЖИВО Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички