Черно море отговори на Лудогорец: Намекна, че "орлите" си избират съдии в мачовете


Черно море отговори на Лудогорец: Намекна, че "орлите" си избират съдии в мачовете
Снимка: Lap.bg

2948 0

Черно море "отвори голяма уста", след като по-рано от Лудогорец ги скастриха за това, че пускат жалба срещу съдийството на мача между двата тима, изигран вчера. В него "орлите" победиха с 3:1, но варненци имаха претенции за неотсъдена дузпа в тяхна полза.

Черно море се ожали, в Разград реагираха, варненци отговарят

От Разград атакуваха "моряците", че жалбата им е нелепа и обявиха, че никой от клуба не е присъствал на онлайн семинар, обясняващ как се тълкуват нарушенията при свирене на дузпа и червен картон в съвременния футбол.

Подкрепиха своята позиция с решение от Висшата лига

От Черно море атакуваха и обявиха на страницата си във Фейсбук, че част от ръководството на Лудогорец са "активни" при определянето на съдийските бригади и ВАР реферите за мачовете в Първа лига.

Висшата лига на помощ на "моряците"

Те прикачиха и видео от спорен момент в мач от Висшата лига, иронично отбелязвайки, че и от английския елит не са присъствали на въпросния семинар. Ето отговора на Черно море:

Явно колегите и съдиите от Висшата лига също не са присъствали на изключително ползотворния "ОНЛАЙН семинар, на който са били презентирани спорни ситуации от съдийско естество и най-вече на частта за дузпите и червените картони, под егидата на заместник-председателя на Съдийската комисия на УЕФА Карлос Веласко и с участието на председателя на Съдийската комисия на БФС Давид Борбалан".

Със сигурност обаче част от ръководството на присъствалите на СЕМИНАРА са много активни при определянето на съдийските бригади и ВАР реферите за срещите от първенството! Ето и отговора на Лудогорец, провокирал тази позиция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички