Черно море диша във врата на лидера Локомотив Пловдив, Илиев е №1 при реализаторите (ВИДЕО+СНИМКИ)


Черно море диша във врата на лидера Локомотив Пловдив, Илиев е №1 при реализаторите (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2383 0

Черно море тресна само с 1:0 гостуващия Ботев Пловдив в среща от 11-ия кръг на Първа лига. Хората на Илиан Илиев доминираха през целия двубой на стадион „Тича“ и съвсем заслужено спечелиха,макар че може да се поздравят с много по-изразителен успех.

По този начин „моряците“ продължават да дишат във врата на лидера Локомотив Пловдив. Вече 11-ти мач те не познават и вкуса на поражението.

В герой за варненци се превърна голмайсторът им Атанас Илиев, който реализира скъпоценното попадение в 19-ата минута. Така бившият нападател на „канарчетата“ донесе успеха за Черно море.

Хората на Илиан Илиев доминираха през целия мач и гостите буквално се отърваха. Възпитаниците на Душан Керкез не отправиха нито един точен удар по посока на вратата на Дюлгеров.

Двубоят започна с натиск на „моряците“. Още в 13-ата секунди Александър Василев стреля и нацели напречната греда. Домакините продължиха да доминират.

Логичното се случи в 19-ата минута. Тогава при една отклонена топка, Конте се размина с кълбото. То стигна до Атанас Илиев, който простреля Кайзер – 1:0.

Домакините не изпуснаха инициативата, а хората на Душан Керкез играха много вяло и без никаква идея в предни позиции.

Така Черно море събра 27 точки на второто място след 8 победи и 3 равенства. Лидерът Локомотив Пловдив е само с точка повече. Атанас Илиев пък оглави голмайсторската листа със 7 гола. Ботев Пд остава на 12-ата позиция с 9 пункта.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички