Черно море или Локомотив Пловдив? Георги Илиев каза кой от двата му бивши отбора може да детронира Лудогорец


Черно море или Локомотив Пловдив? Георги Илиев каза кой от двата му бивши отбора може да детронира Лудогорец
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1657 0

Георги Илиев, който е рекордьор по изиграни мачове в родния елит, говори по някои от най-актуалните теми, касаещи футбола ни. 42-годишният бивш халф, който стана шампион с Локомотив Пловдив и ЦСКА, сподели мнението си за националния отбор на България, за „черно-белите“ и родния си клуб Черно море.

Той коментира и шансовете за евентуален нов шампион в Първа лига и разкри бъдещите си планове в професионален план.

МНЕНИЕТО НА ИЛИЕВ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

"На всички е ясно, че от доста време националния отбор е в дупка. Но ямата там е на по-високо ниво. Новият селекционер Илиан Илиев доказа, че има качества, но дано пак да не го употребят. Друг е въпросът дали е лесно да съвместяваш две длъжности, но всеки сам решава какво да прави“, коментира Илиев пред „BgDerby.com“ ситуацията при „лъвовете“, които вече имат нов селекционер в лицето на Илиан Илиев.

ЗА ЛОКО ПД И ЧЕРНО МОРЕ

„За бившите си отбори Черно море и Локо Пловдив само суперлативи. Аз, като варненец се кефя на възхода на отбора. Много добър колектив и силна година за нас. Локомотив пък имат нова визия и практикуват добър футбол. Първенството е много интересно и го следя с интерес. Черно море и Локо Пловдив, вече се противопоставят на грандовете. Лошото е, че още нямат организацията на Лудогорец, ЦСКА-София и Левски в ръководствата, там е изградена структурата още преди доста години и тук е проблема. Но съм сигурен, че Черно море и Локо Пловдив имат не малки шансове тази година да станат шампион в първенството“, обяви бившият 42-годишен халф.

БЪДЕЩИТЕ МУ ПЛАНОВЕ

 „За бъдещето си то със сигурност е свързано с футбола. Имам доста идеи, но както знаете у нас всичко става бавно, а не е и сигурно. Аз имам лиценз "А" УЕФА. Гоня и по-горни стъпала. Ще видим в скоро време какво ще се случи, но аз обичам футбола и ще продължа в тази посока", разкри Илиев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Неделчо Матушев: Локо Пд може да детронира Лудогорец! Невижданите треньорски рокади са огледален образ на първенството ни

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички