"Беше отвратително": Смел Илиан Илиев с първа голяма критика към БФС


"Беше отвратително": Смел Илиан Илиев с първа голяма критика към БФС
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Lap.bg

60859 0

Новият селекционер на националния отбор по футбол на България Илиан Илиев направи любопитен коментар. След победата за неговия Черно море над Арда с 1:0 той бе запитан за решението "лъвовете" да играят без публика и в Пловдив в евроквалификацията с Унгария.

Илиев отбеляза, че на първо място има промяна и ще трябва да се пътува. На второ напомни мачовете по време на пандемията от коронавирус, когато нямаше публика по терените. Той призна, че не е било приятно за никого.

Илиан Илиев не е доволен от решението на БФС за България - Унгария без публика и в Пловдив

Освен това специалистът призна, че не е научил по-рано и е разбрал, когато бе оповестено за всички. Все пак допълни, че се надява на положително развитие. Отбеляза и факта, че не е приятно както за него при първия му мач да няма публика, така и за играчите, които няма да получат подкрепа.

"Първо промяна е, че трябва да се пътува. Второ - имахме мачове в пандемията - беше отвратително, не е приятно за никого със сигурност (бел. ред. без публика) срещу добър отбор като Унгария. Беше може би задължително. Със сигурност момчетата щяха да се чувстват по-комфортно, ако чувстваха подкрепата. Имаше реакции, но българинът си обича националния отбор, независимо от някои резултати.

Неприятно е, но не зависи от нас. И аз разбрах, когато вие разбрахте. Надяваме се до мача да има положително развитие. Да е първи мач и да е без публика, и то срещу добър отбор, не е приятно" - заяви Илиев пред "Диема спорт".

Освен това УЕФА премести мача на България в строг разрез с правилата им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички