Босът на Локомотив София каза за Левски и Генчев, направи и голямо признание за бъдещето на треньора


Босът на Локомотив София каза за Левски и Генчев, направи и голямо признание за бъдещето на треньора
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

6088 0

През последните дни се заговори, че треньорът на Локомотив София  Станислав Генчев е бил съблазняван да поеме Левски. Собственикът на „столичните железничари“ Иван Василев отрече информациите, че специалистът е офертиран от Тити Папазов да седне на горещия стол на „Герена“.

В събота от 20 часа „червено-черните“ се изправят именно срещу „сините“. През есента в „Надежда“ Станислав Генчев изведе своите до успех над селекцията на Станимир Стоилов.

Прочетох за това в медиите, но това не е вярно, фалшива новина. Убеден съм, че коректно момче като Генчев щеше да ми се обади, ако имаше оферта, така както направи през зимата след контакта с Ботев Пд. Генчев направи визитка в Локомотив, а аз съм реалист човек и съм наясно, че след края на сезона трудно ще го задържа в нашия клуб. Нито имам силите затова, а и не мога да се боря с грандовете“, каза Василев пред „Хоризонт“ и „БНР“.

Обстановката в Левски си е тяхна вътрешна работа, аз нямам правото да им се меся, а и смятам, че разумът ще надделее и всичко в мача ще премине нормално. Що се отнася до шампионатния мач срещу ЦСКА 1948, нямам обяснение защо се стигна до тази тежка загуба с 0:6. Но не търсете причината в това, че някои футболисти след този мач играят малко или изобщо не играят. Не е причината това, за което намеквате“, продължи президентът на локомотивци.

Василев коментира и големите глоби, които клубът инкасира след домакинствата си, след последния мач срещу Славия – 8300 лева общо.

 „На трето място сме по глоби, а защо е така трябва да попитате феновете. Последната ни глоба – да, е заради ръководителите, знам за какво иде реч и който е виновен, ще си плати. Но в останалите случаи?“, попита той риторично.

Иван Василев обясни, че повишените цени на билетите за мачовете на Локомотив на 20 лева са заради общото повишение на цените в страната. Всички услуги са поскъпнали трябва да има баланс, според него.

А който обича Локомотив, той пак ще бъде на стадиона, за да го подкрепя“, завърши шефът на „червено-черните“.

А ето какво обяви по темата за отиването му в Левски самият Станислав Генчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички