Шок на „Герена“! Станимир Стоилов напуска Левски след броени дни?


Шок на „Герена“! Станимир Стоилов напуска Левски след броени дни?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

22391 0

На „Герена“ е възможно да настъпи голяма драма след броени дни. Причината е евентуално сензационно напускане на Левски от страна на треньора Станимир Стоилов.

Според „Блиц“ Мъри се готви да се оттегли от клуба без да изчака края на настоящия сезон. Той обмислял да си събере багажа от „Герена“ още след предстоящото домакинство на Локомотив София, което е в събота.

Наскоро стана ясно, че Стоилов е желан от клубове от Кипър. Той вече е отказал оферта от унгарския МОЛ Фехервар, въпреки че бос на унгарците е дошъл на крака в София, за да го убеждава.

Изданието акцентира още, че Мъри не е в добри отношения със собственика на Левски Наско Сираков, въпреки че доскоро двамата бяха първи дружки. Стоилов не се разбира и с друг представител на "синьото" ръководство в лицето на Даниел Боримиров.

Все пак има 20% вероятност да остане. Но след края на сезона няма кой да го спре", твърдят запознати, цитирани от „Блиц“.

Междувременно се появи и информация колко процента ще прибере Мъри Стоилов при евентуална продажба на дуо звезди на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички