Борислав Михайлов опитал да се скрие от журналистите в кабинет на ДПС


Борислав Михайлов опитал да се скрие от журналистите в кабинет на ДПС
Снимка: БГНЕС

2772 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов е опитал да се скрие от журналистите в Народното събрание, вмъквайки се в кабинет на ДПС. Това се е случило след напускането му на залата, в която бе изслушан от Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта вчера.

Историята - потвърдена

За смешната ситуация потвърди председателят на комисията - Небие Кабак, депутат от ДПС. Тя разкри, че е помолила футболния функционер да напусне кабинета ѝ, тъй като не иска той да бъде третиран като "убежище".

"По повод появилите се спекулации, че шефът на БФС Борислав Михайлов се е крил от журналисти в кабинетите на ДПС, искам да направя следното уточнение.

Що се отнася до кабинетите на ДПС в Народното събрание - г-н Михайлов по никакъв начин не е влизал, крил се или каквото и да е в тях.

В името на обективността трябва да кажем, че наистина г-н Михайлов, вероятно неволно подведен от сътрудник на Комисията - Валентин Заеков, се опита да влезе в кабинета на председателя на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта.

Защо не бе допуснат Михайлов?

Като председател на Комисията аз помолих г-н Михайлов да напусне помещението.

Намирам действието му за неуместно. Още повече не бих искала да допусна, при съществуващото напрежение, Народното събрание, като институция и в частност Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта, да бъдат третирани като убежище", обяви в позиция Кабак. А ето как Михайлов избяга от журналистите след изслушването си в НС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички