ВИДЕО: Борислав Михайлов избяга като подплашен заек след резила в парламента


ВИДЕО: Борислав Михайлов избяга като подплашен заек след резила в парламента
Снимка: Деница Китанова Actualno.com

1990 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов не беше никак разговорлив след двучасовия разпит, на който беше подложен от депутати по повод хронологията на протестите срещу БФС, масовите безредици в София и кой всъщност е виновен за случилото се по улиците на столицата. 

След като използва трибуната, която му бе дадена, за да се изкара "жертва" през последните 2 години и половина (бел.ред. - откакто Димитър Бербатов се намеси в битката за БФС), както и да назове протестите срещу него "платени", някогашната футболна легенда се изтреля с 200 км/ч от залата след края и не пожела да каже и дума на журналистите. 

Боби Михайлов побърза да избяга след разпита в парламента

Още: "За мен е гордост и чест да бъда техен министър": Калин Стоянов застана зад полицаите след протеста срещу БФС

Борислав Михайлов избяга от въпроси на журналисти

В момента, в който напусна залата, президентът на БФС беше наобиколен от представители на медиите, които имаха куп въпроси след изслушванто в парламента. 

Той не реагира особено радушно, като не каза и дума на събралите се представители на медиите, които искаха да го попитат напълно резонни въпроси, сред които: 

  • Ще си подаде ли оставката 
  • Кога ще бъде насрочен Конгрес на БФС 
  • Ще се кандидатира ли отново за шеф на БФС 

Още: "Дан Тан, изключени клубове, престъпления": Как отговори Михайлов на тирадата от бивша фигура на ЦСКА (ВИДЕИО)

Ето и как се разви ситуацията: 

Резил в парламента 

Двучасовото изслушване протече в сравнително добър тон, поне в началото. Борислав Михайлов съобщи, че всеки от членовете на комисията разполага с пълна документация и хронология на случилото се преди двубоя България - Унгария. 

Още: Депутатите намесиха и Бербатов, а Борислав Михайлов се "скри" от въпрос за претендента си

Депутатите го попитаха защо тази хронология не е била изпратена до медиите, защо едва във вторник (21.11) е изпратена на членовете на комисията и защо не е обществено достояние. Конкретен отговор на това не последва. 

В хода на изслушването Борислав Михайлов и Борислав Попов споделиха, че решението на УЕФА е било мачът да се играе пред закрити врата. Комисията обаче установи неточност, като беше цитирано писмото от УЕФА, в което се споменава, че това е "препоръка". 

Борислав Михайлов беше обект на кръстосан разпит в парламента

На въпрос дали БФС носи отговорност за случилото се пред стадиона, Борислав Михайлов обяви, че водената от него организация отговоря само за това, което се случва НА, а не ИЗВЪН стадиона. 

Още: Платен протест? Г-н Михайлов, хората ви мразят безплатно!

За това защо изобщо се е стигнало до идеята за преместване на мача, представителите на БФС посочиха с пръст органите на реда - те били предоствили информация, че има сериозна заплаха от протести и безредици. От полицията контрираха, че първата работна среща (24.10) между представители на двете организации е по инициатива на БФС. И до последно (непосредствено преди двубоя) НЕ Е ИМАЛО сведения за безредици, готвени по време на срещата България - Унгария. 

Всичко, което каза Борислав Михайлов, по време на изслушването, можете да четете в актуалните спортни новини на Sportlive.bg. 

Борислав Михайлов разсмя цялата зала: Посочи "кой плаща за протестите" и кой е виновен за ексцесиите

Борислав Михайлов с абсурден пример за "политически натиск" върху него

Борислав Михайлов пред депутатите: Да се търси отговорност от нас е недопустимо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички