Eксклузивно в SportLive! Илиан Илиев с любопитно пожелание към Любослав Пенев преди сблъсъка им в Пазарджик


Eксклузивно в  SportLive! Илиан Илиев с любопитно пожелание към Любослав Пенев преди сблъсъка им в Пазарджик
Снимка: Lap.bg

4500 0

В неделя Черно море гостува на Хебър Пазарджик, след като хвърли бомбата в турнира за Купата на България, побеждавайки с 2:1 ЦСКА насред стадион „Българска Армия“ и се класира за полуфиналите. „Моряците“ заемат шестото място във временното класиране и целта им е да финишират в Топ 6.

Тимът от Пазарджик е на другия полюс – Хебър се бори за оцеляването си в елита. За целта начело на отбора е привлечен Любослав Пенев, който ще дебютира официално именно в двубоя срещу варненци.

Sportlive.bg потърси за мнение преди мача наставника на Черно Море Илиан Илиев. Ето какво сподели треньор №1 на България за 2021 година пред медията ни.

- Предстои гостуване на Хебър, който е с нов треньор в лицето на Любослав Пенев. Какви са очакванията Ви за сблъсъка с Ел Голеадор, който е и Ваш добър приятел и ще дебютира начело на пазарджиклии?

- С него сме в много добри отношения. Захваща се с нелека задача. Веднага се видя, че има промяна в настроението и нагласата на отбора от Пазарджик. Пожелавам му без нашия мач да побеждава във всички останали.

- В неделя ще запишете мач №400 като треньор в родния елит. Как се чувствате на прага на това сериозно постижение?

- Със сигурност е хубаво, но това показва, че остаряваме, първо. Второ, само си представям в 400 мача и още куп контролни срещи колко много нерви съм изхабил.

- От действащите треньори само Димитър Димитров – Херо е пред Вас, като именно той държи и рекорда. Амбициран ли сте да го подобрите след време?

- Нямам подобни амбиции. Важното е да сме живи и здрави и каквото стане!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Илиан Илиев посочи тотален абсурд в българския футбол и разкри рецептата за отстраняването на ЦСКА

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички