В Унгария потърсиха Димитър Бербатов заради "трагикомедията" с БФС: Крадат футбола от феновете!


В Унгария потърсиха Димитър Бербатов заради "трагикомедията" с БФС: Крадат футбола от феновете!
Снимка: БГНЕС/ колаж Actualno.com

22780 0

Скандалът покрай евроквалификацията между България и Унгария придоби големи размери, а дори все още не е ясно къде ще се играе и до какви последствия ще се стигне. Медиите в Унгария са изумени от случващото се и най-вече от неяснотата около провеждането на двубоя, тъй като пряко засяга националния им отбор.

Бербатов категоричен, че БФС се страхува от феновете

Унгарското издание "Nemzetisport" потърси Димитър Бербатов за мнението му и даде своята оценка за БФС, както и направеното от тях. "За съжаление, по решение на БФС никой не може да бъде там, дори и аз. Беше взето нелепо решение, може би прецедент в света на футбола, все пак асоциацията всъщност крие националния отбор от феновете, краде футбол от тях", заяви Бербатов за решението да няма фенове на стадиона.

От медията описват случката като "трагикомедия", а Бербатов за пореден път заяви, че от футболната ни централа са изключително некомпетентни. "Свидетели сме на невероятна случка: как да не представляваш коректно интересите на българския футбол и как да не управляваш асоциацията! Некомпетентност, невежество, липса на морал и професионализъм, корупция - това е ясно като бял ден.

И, разбира се, това, че се страхуват от феновете. В България нищо не се разви във футбола през последните осемнадесет години, това го знаят всички, а на феновете им писна, не издържат, правят демонстрации, защото пак крадат футбола от народа". Наскоро Бербатов обяви, че подкрепя протестите срещу БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички