Наско Сираков изпълни обещание, което даде на почитателите на Левски и враговете си


Наско Сираков изпълни обещание, което даде на почитателите на Левски и враговете си
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

2554 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, вече не е част от сдружението "Левски на левскарите", твърди "Мач Телеграф", след като самият той преди време каза, че няма намерение да продължава взаимоотношенията си със сдружението.

До "отлъчването" му се е стигнало, след като той е спрял да плаща нужния членски внос, а това е било забелязано от членовете на организацията. След Общото събрание на "Герена" през изминалата седмица пък се стигна до нови "престрелки" между Сираков и "опозицията".

Бившият член на Управителния съвет на клуба - икономистът Петър Ганев, заяви, че "Левски е в будна кома". На тези думи Сираков контрира с официално съобщение до всички фенове и увери, че това състояние не отговаря на положението в "синия" клуб.

Друга общност на Левски - тръст "Синя България", която е и миноритарен собственик на акции в клуба също нападна Сираков и отчете негови грешки в управлението на клуба.

В Левски се надяват целият този шум около клуба да не повлияе на резултатите и най-вече предстоящият мач с Ботев Пловдив по-късно днес (12 ноември), който е с начален час 15:30 на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички