Наско Сираков се обяви против управлението на БФС, защото е насочено срещу Левски


Наско Сираков се обяви против управлението на БФС, защото е насочено срещу Левски
Снимка: БГНЕС, levski.bg / колаж на Actualno.com

3624 0

По време на Общото събрание на акционерите в Левски Наско Сираков е разкритикувал сегашното управление на БФС. Това със сигурност ще се счете за изненада, тъй като доскоро изразяваше подкрепа поне към Борислав Михайлов.

"Сините" подкрепиха президента на БФС по време на последния Конгрес, но изглежда, че вече са променили позицията си. Именно такъв въпрос му е бил зададен на мажоритарния собственик, свързано с негово изказване за 40-годишно приятелство, което има с Михайлов и дали продължава да мисли по същия начин.

"Аз много добре отделям личните си отношения със служебните. Категорично съм против това управление на БФС, защото то е насочено срещу ПФК Левски", е бил отговорът на Сираков предадоха колегите от "dsport". Дали ще има някакви конкретни действия или мерки от страна на "синия" клуб предстои да разберем.

През май месец Наско Сираков говори за отправения ултиматум към БФС за свикването на Извънреден конгрес, който изтече още в началото на година, като отговори така: "Имаме достатъчно проблеми в момента в самия клуб, за да отделяме време и енергия за футболния съюз… Проблемите в българския футбол са толкова, че неминуемо ще дойде този момент. Тези проблеми ако не се решават, ще продължаваме да имаме подобни резултати на националния отбор. Всичко е взаимосвързано". На Общото събрание се очаква да има и отчет за платеното към НАП.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички