Фенове на Левски посетиха БФС в Бояна и избухнаха срещу "мишоците" във футбола (СНИМКА)


Фенове на Левски посетиха БФС в Бояна и избухнаха срещу "мишоците" във футбола (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС/ колаж Actualno.com

4519 0

Търпението на феновете у нас към БФС определено се изчерпва и това става все по-видимо. В почти всички мачове от Първа лига продължават призивите за оставка, като в 18-ата минута именно това скандират привържениците към управляващите.

Поредното доказателство за нетърпимостта е и специален транспарант, който фенове на Левски опънаха в сектор "Б" по време на мача с Ботев Пловдив на стадион "Георги Аспарухов".

"Българският футбол умира от пороци: Боби, Наско, Данчо, Кирчо, Венци и другите мишоци", гласеше написаното, като остана по време на целия двубой. След публикувана снимка във Facebook става ясно, че част от "сините" запалянковци са отишли и до базата на БФС в Бояна, като са направили снимка със същия транспарант.

Тя е публикувана в страницата "Сектор Б Ултрас" с послание: "18 години стигат! Всички вън!".

Недоволството стартира след загубите от Литва и Албания, а след преместването на двубоя с Унгария от София в Пловдив пред празни трибуни, то напрежението към БФС се увеличи още повече. 4 дни преди европейската квалификация все още няма категорично място за провеждането му и може да се стигне до големи санкции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички