Бербатов дава пресконференция, обявява кандидатурата си за президент на БФС?


Бербатов дава пресконференция, обявява кандидатурата си за президент на БФС?
Снимка: БГНЕС

1218 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов ще даде пресконференция във вторник (27 април) в Националния пресклуб на БТА. Пресконференцията е с начален час 15:30 и се очаква да продължи около час. От предварителното съобщение не става ясна темата на пресконференцията, но се предполага, че това ще бъде предстоящият Конгрес за избор на нов президент на БФС. 

"Пресконференцията ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки – дезинфекция, физическа дистанция и задължително носене на предпазни маски. Напомняме, че брифингите в Националния пресклуб БТА излъчваме в реално време на страницата на БТА", гласи съобщението на Българската телеграфна агенция относно предстоящата пресконференция. 

В края на миналия месец членът на Изпълкома на БФС Петър Величков, който работи в екип с Бербатов, даде пресконференция, на която говори за предстоящия Конгрес. Тогава Петър Величков призна, че той и Бербатов може да поемат управлението на българския футбол. Самият Величков отказа да коментира евентуалната кандидатура на Бербатов, като заяви, че това ще бъде сторено лично от бившия нападател на Манчестър Юнайтед на отделна пресконференция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички