Димитър Бербатов: Навремето аз бях Хари Кейн в Тотнъм


Димитър Бербатов: Навремето аз бях Хари Кейн в Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1604 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов сравни ситуацията на Хари Кейн с тази, в която е бил изпаднал самия той в Тотнъм по време на престоя му при "шпорите". Тогава Бербатов потърси по-голяма реализация, преминавайки в Манчестър Юнайтед в последните часове преди затварянето на трансферния прозорец. Според Митко Кейн трябва да направи същото и да потърси продължение на кариерата си на друго място.

"За мен не са изненада информациите, че Хари Кейн ще се опита да напусне Тотнъм, ако отборът не се класира за участие в Шампионска лига. И го разбирам защо би поискал това. Хари е на 27 години и вероятно в следващите три сезона ще е в пика на кариерата си. Времето обаче не чака никого.

Навремето аз бях Хари Кейн в Тотнъм - намирах се в същото положение, в същия клуб със същото нещо, което трябваше да решавам. Ако той реши да напусне, вероятно ще разочарова много привърженици на “шпорите” и те ще се обърнат срещу него. Така е във футбола.

В същото време обаче други ще разберат избора му. Кейн е капитан на Англия и ключов футболист за Тотнъм, но би било тъжно, ако един ден той се обърне назад към кариерата си и осъзнае, че не е спечелил титлата в Премиър лийг, имайки предвид, че в момента той е един от най-добрите нападатели в света", заяви Бербатов в колонката си за букмейкъра Betfair.

Преди време Бербатов заяви, че единствено Роналдо и Меси са над нивото на Кейн (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички