Бербатов алармира за грубо нарушение на правилника от БФС заради Сливен


Бербатов алармира за грубо нарушение на правилника от БФС заради Сливен
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2988 0

Кандидатът за президент на БФС - Димитър Бербатов, разказа на пресконференция днес за случай на погазване на футболните правилници от страна на БФС с цел облагодетелстване на един клуб. Става дума за Сливен, клубът от родния град на вицепрезидента на централата Йордан Лечков.

Това, което се случва, е, че вторият отбор на Арда (Кърджали) е играл бараж срещу Минерал Овощник за влизане в по-горна група. Арда печели, но не пожелава да влезе в по-горното ниво и мястото им следва да бъде заето от Минерал.

В същото време обаче от тази по-горна група изпада Сливен и БФС го връща в нея, пренебрегвайки собствените си правилници, според които Минерал трябва да заеме това място. "Грубо погазване на правилниците на футбола, първенствата и турнирите!", категоричен е Бербатов.

Той разкрива, че Сливен е изиграл досега 3 мача, в които е с отрицателна голова разлика 0:35. Вчера тимът е загубил мач с 0:21.

"Това къде го има в света?! Така ли развиваме футбола, или нещо друго се случва? Това са примери, които трябва да бъдат показвани", отсече бившата футболна звезда. Неотдавна Бербатов разясни защо иска да е президент на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички