Беларуски сайт и руски агент с груба атака по българския футбол


Беларуски сайт и руски агент с груба атака по българския футбол
Снимка: Оф. сайт на Левски

2006 0

В Русия и Беларус нямат особено добро мнение а футбола в България. Поне на това заключение навеждат коментарите на беларуски журналист и на известния руски агент Дмитрий Селюк. Темата беше засегната, след като Селюк, чийто най-известен агент е Яя Туре, изказа несъгласие с мнението на феновете, че беларуското първенство е на много ниско ниво. Както е известно, шампионатът излезе на фокус, след като единствено той в Европа не бе спрян заради пандемията от коронавирус.

Селюк заяви, че ако беларуското първенство е л**но, то руското е "л**но в целофан". Той даде за пример факта, че един от грандовете в Русия - ЦСКА (Москва), претърпя унизителна загуба от Лудогорец в Лига Европа. "ЦСКА губи от Лудогорец, а ние казваме, че белоруският футбол е л**но. Гледали ли сте унгарския шампионат? А българския?", заяви футболният агент пред "Чемпионат".

Думите му бяха цитирани от белоруското издание "Пресбол", но бяха доста доукрасени, което издава лично мнение на журналиста, който ги предава. "Селюк каза, че онези, които ругаят белоруското първенство, съвсем не разбират от футбол и доста необективно гледат на руския шампионат, защото един от лидерите в Русия губи от Лудогорец. А ако вие гледате българското първенство, ще се изплюете", са точните му думи. А как ВВС принизи Левски вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички