Любослав Пенев поема отбор на дъното на класирането в Първа лига?


Любослав Пенев поема отбор на дъното на класирането в Първа лига?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2315 0

Един от най-уважаваните и опитни български треньори - Любослав Пенев, е свързван с поемането на повече от любопитен отбор от българския елит. Става въпрос за Царско село, като собственикът на клуба Стойне Манолов призна, че това далеч не е невъзможно.

"Постоянно се виждаме и си говорим с Любо в комплекса. Познаваме се отлично. Той винаги е бил на "Царско село". Би било чудесно такъв специалист да дойде при нас. Времето ще покаже. Той може да чака по-голямо предизвикателство. Ако дойде, ще бъде, за да помогне на отбора в този тежък момент, а не за да гради кариера" - заяви Манолов пред "Тема спорт".

Царско село се раздели с досегашния си треньор Никола Спасов и желанието на Манолов е Любослав Пенев да поеме тима, след като първенството бъде подновено. "Царете" са 11-и с 22 точки - само с 4 пункта повече от предпоследния в класирането - 13-ият Дунав (18 точки).

Междувременно, британското престижно издание BBC отписа Левски и заяви, че когато кажем български футбол, се сещаме за ЦСКА и Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички