Албентоса обяви как се финансира ЦСКА


Албентоса обяви как се финансира ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2540 0

Бившият футболист на ЦСКА Раул Албентоса разкри как се финансира клубът. Както е известно, испанецът напусна "червените" заради кризата с коронавируса, която лиши клуба от приходи. Албентоса се отказа от парите, които ЦСКА му дължи до края на договора му.

"90 от клуба се управлява от ръководството с парите на техните компании и те не биха могли да се справят с разходите за много играчи. Собствениците ми казаха, че от 16 чужденци, колкото сме, те трябва да намалят заплатата на почти всички, защото ако не стане, всичко ще е много трудно занапред", заяви защитникът пред EL ESPAÑOL.

Запитан дали кризата от коронавируса е заплашила българския клуб от изчезване, Албентоса заяви: "Да. На скромните отбори ще им е трудно. Икономиката намалява, но има хора с много пари, които трябва да помогнат на тези отбори. В моя случай, ако тимът от моя град е заплашен от изчезване, аз бих се опитал да помогна, доколкото е възможно", допълни Албентоса. По-рано той заяви, че ЦСКА е заплашен от фалит - вижте подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички