Атанас Илиев отсече: Пиша „отличен“ на Черно море! Помага ни, че сме много българи в отбора


Атанас Илиев отсече: Пиша „отличен“ на Черно море! Помага ни, че сме много българи в отбора
Снимка: ПФК Черно море / PFC Cherno more

846 0

Черно море ще зимува на върха в Първа лига за първи път в 110-годишната история на клуба. Нападателят Атанас Илиев прави много силен сезон с екипа на „моряците“. Той допринесе за успехите на варненци със 7 гола през есента.

Това му отреди и място в челото при топреализаторите. Само Антоан Бароан от Ботев Пловдив и Георги Николов от Хебър Пазарджик са вкарали повече попадения от него. Двамата са с по 8.

Мнението и оценката на голаджията

Още: Само в SportLive! Сашо Станков за Черно море и битката за титлата: Двама се карат, третият печели! Втората диня под мишница му е излишна на Илиан Илиев

Оценката ми е "Отличен" 6 към този момент, защото до момента в историята на клуба не сме имали подобно класиране – да сме на първо място след есенния полусезон. Надявам се и вторият ни полусезон да е толкова силен, а в крайна сметка да завършим в Топ 3“, обяви Атанас Илиев в интервю пред „Мач Телеграф“. 

Чувството е много хубаво, защото хората ни гледат по друг начин – като много добър отбор. Феновете изискват от нас да побеждаваме, защото свикнаха след няколко успеха да искат повече и повече. Те също според мен искат отборът да завърши в Топ 3 след толкова години, в които е нямало подобно класиране“, продължи нападателят.

„Аз дойдох през януари миналата година, а през втория полусезон отново направихме много силна пролет. Отборът тогава още повече се сплоти и като колектив, защото станахме още повече българи в отбора, а това малко или много помага на всички в тима. Разбирателството в отбора, както и извън него е на много високо ниво, което помага затова нещата да се получават толкова добре“, каза той на какво се дължат силните резултати на тима през този сезон. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Георги Василев – Генерала отсече: Смешно е да се отписва Черно море от битката за титлата

Още: Балъков разкри има ли оферти за работа и засипа със суперлативи Черно море и Илиев

Изкушение! Клубове от две държави напират за национал на България от лидера в Първа лига

Историческо! Черно море разби Славия и ще зимува за първи път на върха (ВИДЕО+СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички