Ас на ЦСКА 1948 отписа един от ЦСКА и Лудогорец: Сребърните медали може да са за нас


Ас на ЦСКА 1948 отписа един от ЦСКА и Лудогорец: Сребърните медали може да са за нас
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1463 0

Крилото на ЦСКА 1948 Бирсент Карагерен вярва, че отборът му може да се пребори за второто място в Първа лига в края на сезона. В момента неговият тим е на трета позиция, а разликата с втория Лудогорец е 8 точки.

"Амбициите ни трябва да бъдат високи, защото имаме качествен отбор. Намираме се на трето място в момента, но конкуренцията за челните позиции е голяма. Вярвам, че ЦСКА 1948 може да завърши на втора позиция и да вземе сребърните медали. Има достатъчно мачове до края, но всяка следваща среща за нас трябва да бъде най-важната", заяви Карагерен пред "България Днес".

"Победата ни срещу Партизан в Белград говори за доброто ниво както на отбора, така и на целия клуб. Успяхме да използваме паузата за националните отбори много правилно.

Тодор Янчев е млад треньор с голяма амбиция за развитие. Той успява да предаде на играчите своето спокойствие и увереността си, че сме способни да победим всеки отбор в България", допълни бившият футболист на Локомотив (Пловдив). Целта на ЦСКА 1948 според Ивайло Чочев е малко по-скромна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички