Арда (Кърджали) - ЦСКА 1948 по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на България?


Арда (Кърджали) - ЦСКА 1948 по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на България?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3680 0

Арда и ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг в последен 1/-финал от турнира за Купата на България. Срещата между двата тима е днес от 18:30 часа на стадион „Арена Арда“ в Кърджали.

Възпитаниците на Александър Тунчев се представят на приливи и отличи от началото на пролетния полусезон в Първа лига. Все пак, тимът е осми в класирането с 35 точки и продължава битката за попадане в челната шестица, въпреки че реалистично може да се бори и за седмото място. Както е известно, то дава право на бараж с третия в крайното подреждане за място в евротурнирите.

Трети към момента е именно ЦСКА 1948 с 48 пункта. Играчите на Тодор Янчев се реваншираха за загубата си от ЦСКА с 0:1 у дома, побеждавайки последователно Берое с 3:1 под Аязмото за първенство и Партизан Белград с 2:0 в контрола по време на паузата за националните отбори.

В Първа лига днешните гости взеха и двата си мача с кърджалийци в Първа лига с по 1:0. Двубоят Арда (Кърджали) - ЦСКА 1948 ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички