Александър Тунчев: На "Герена" е тежко, излизаме да се забавляваме


Александър Тунчев: На "Герена" е тежко, излизаме да се забавляваме
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1370 0

Треньорът на Арда - Александър Тунчев, коментира предстоящия двубой на своя тим срещу Левски. Пред "Мач Телеграф" бившият централен защитник сподели, че неговите футболисти излизат да се забавляват на терена.

"Труден мач, на "Герена" винаги е тежко. Излизаме срещу отбор, който показва изключително израстване в последните месеци и който вече успява да надиграва дори Лудогорец, както се случи в мача за Суперкупата. След като не вдигнаха трофея, сега "сините" на всяка цена ще искат да зарадват публиката. За тях победата е задължителна", заяви Тунчев.

"Аз искам ние да се забавляваме. Ще има атмосфера, излизаме срещу силен противник и искам да се насладим на мача. Да запазим спокойствие и да покажем колкото се може, повече от възможностите си. Имаме качества да се противопоставим с успех срещу всеки в първенството.

Нямам проблеми със състава. Мога да разчитам на всички футболисти и това е хубаво. За втори път ще гостуваме в София през този сезон и целта е да не допускаме този път индивидуалните грешки, които направихме срещу ЦСКА на старта", допълни още той.

Ето кой ключов играч на кърджалии може да премине в друг клуб от Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички