Славия близо до подпис с бившия играч на ЦСКА Тонислав Йорданов?


Славия близо до подпис с бившия играч на ЦСКА Тонислав Йорданов?
Снимка: http://cska.bg/

1576 0

Славия е започнал офанзива по привличането на бившия играч на ЦСКА и настояща звезда на Арда - Тонислав Йовданов. "Белите" вече са отправили официална оферта и се надяват на положителен отговор от кърджалии, твърди "Мач Телеграф".

Столичният тим се оглежда за заместник на току-що напусналия Йон Бакеро. Синът на легендарния Хосе Мария Бакеро ще се завърне в родината си Испания, където ще се състезава за третодивизионния Понтеверда.

Евентуална сделка с централния нападател може да бъде постигната съвсем скоро, но той най-вероятно няма да бъде на разположение на Златомир Загорчич за предстоящия двубой именно срещу "сините вълци" в събота (27.08).

На позицията, която се състезава 23-годишният таран, Славия разполага с друга бивша звезда на "армейците" - Ахмед Ахмедов, както и с младока Борис Димитров. Йорданов от своя страна има записани на сметката си с Арда 64 срещи, 19 попадения и 3 асистенции.

Ето кой друг футболист си тръгна от "белите"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички