Венци Стефанов към българските отбори: Забравете за нашите играчи


Венци Стефанов към българските отбори: Забравете за нашите играчи

930 0

Босът на Славия Венци Стефанов обяви пред "Тема спорт", че няма никакъв шанс някой от младите таланти на тима да премине в друг български клуб. Президентът на "белите" разкри, че на "Овча Купел" може да бъде привлечен още един футболист преди подновяването на първенството.

"Не успях да гледам контролите в Турция, но се информирах постоянно. Според треньорите всичко е минало добре. Златомир Загорчич е доволен. На мен това ми стига. Ще оставя времето да говори. Приказките накрая. Сега ни чака много работа.

Може да осъществим още един входящ трансфер. За изходящи има време. Интерес към наши играчи не липсва. Андреа Христов и Стефан Велков трябва да отидат в европейски клубове. Българските клубове могат да забравят за тях.

Ще имам среща с Галин Иванов във вторник. Много е вероятно да остане при нас. Същото важи и за Стефан Велев. Даваме шанс на младите без да се плашим. Това е пътят.

Трите терена за школата, които бяхме започнали през есента, ги завършихме. Предстои ни подмяна на основния терен на стадиона. Когато това се случи, ще се върнем да играем на нашия стадион. Оставаме на "Васил Левски" за пролетта", заяви Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички