Венци Стефанов: Любо не бих го назначил и за управител на вход


Венци Стефанов: Любо не бих го назначил и за управител на вход
Снимка: БГНЕС

3107 0

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов коментира в типичния си стил кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост във футболната ни централа, предаде БГНЕС.

"Любо Пенев не бих го направил и домоуправител на вход! Той знае да играе тенис, докато беше национален селекционер не съм го виждам на футболен мач. На стадион "Славия" идва само да играе тенис, на Царско село играе тенис, има си експерти човекът. Един експерт имаше в българския футбол, той беше корифей - казва се Иван Вуцов! Той знаеше как да е подредено всичко. Такива няма за момента. От такава класа хора сега няма“, заяви Стефанов.

Президентът на Славия разкри и колко гласа очаква да получи бившият национален селекционер на предстоящия Изпълком на 16 февруари.

"38 гласа очаквам. Има хора, които недолюбват Боби, недолюбват това ръководство, протестен вот ще има при всички случаи. Доколко този вот ще бъде силен, не знам. За мен ако някой трябва да ръководи Българския футболен съюз, понеже не виждам други кандидати, смятам, че единственият достоен и можеш да го прави – това е Боби Михайлов“, допълни Стефанов.

Босът на най-стария столичен клуб коментира и каква е основна цел пред „белите“ до края на сезона.

"Нашите цели са насочени основно към Купата, защото смятаме, че това е най-прекият път до Европа. Шансовете ни да бъдем между първите три отбора са илюзорни, затова ще наблегнем на мачовете за Купата. Ще продължим да развиваме млади футболисти, ако е възможно от нашата школа или привлечени от други клубове, които да получат шанс да влязат в големия футбол. Дай Боже, повечето от тях да станат национали на България и по този начин, помагайки на тях и на националните гарнитури, да помогнем и на Славия“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички