Славия ще опита да излъже Хайдук, но без Георги Петков


Славия ще опита да излъже Хайдук, но без Георги Петков
Снимка: Официален сайт на Славия

3110 0

Треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че неговият тим има всички шансове да отстрани Хайдук (Сплит) във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Лошата новина за "белите" е, че няма да може да разчитат на Георги Петко, който в първия мач игра и отново имаше силни изяви. 

"Загубихме в Сплит с 0:1, но имаме хубав резултат. Ще се опитаме да направим нещо. Играем срещу силен отбор, няма да е лесен мач за нас. Обещавам обаче, че и на Хайдук няма да бъде лесно. Трябва да играем концентрирано и да се опитаме да излъжем противника. Имаме контузени футболисти, но не трябва да се отчайваме, имаме достатъчно хора в състава. Надявам се, че тези, които ще излязат на терена ще покажат най-доброто си лице. Гамаков се завърна в тима, надявам се, че днес на тренировката всичко ще бъде добре", започна Загорчич.

"Трябва да покажем характер и себераздаване плюс някои неща, които ще си споделим в съблекалнята. Имаме някакви идеи, но те ще си останат за нас. Гледах целия мач на Хайдук с Осиек (загубен с 1:4 от Хайдук – бел.ред.) Това са различни мачове. Може да ни даде някаква преднина, заради колебанието в някои футболисти на противника. Не ми се вярва обаче, след това, което видях в Сплит в първия мач. Хайдук е отбор, който обича да владее топката. Ще се опитаме да бъдем по-различни от това, което бяхме в Сплит", каза още треньорът на Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички