Славия се върна на пътя на победата


Славия се върна на пътя на победата
Снимка: БГНЕС

1025 0

Отборът на Славия записа шеста победа от началото на сезона, след като се наложи с 2:0 над Черно море. Иван Минчев и Галин Иванов бяха точни за "белите", които продължиха победната си серия като домакин.

С тази победа играчите на Златомир Загорчич запазват 8-та си позиция и вече са само на една точка от седмия - Черно море. За момента софийският тим е с 23 точки, а "моряците" с 24.

Домакините вкараха по едно попадение в края на двете полувремена и по този начин измъкнаха ценния успех. В 44' Стефан Велев се пребори добре в средата на терена и намери добре Иван Минчев. Играчът на "белите" се разписа с прекрасен удар с външен фалц, а радостта си изрази с красив плонж в снега до терена.

В 83' отново Велев бе в центъра на събитията. Галин Иванов намери съотборника си в наказателното поле, който опита да върне към съотборника си. Топката обаче се удари в крака на защитник на Черно море и се озова на крака на голмайстора на Славия, който от близо се разписа за крайното 2:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички