Петима се карат, Стоичков печели


Петима се карат, Стоичков печели
Снимка: БГНЕС

4565 0

Много е голям Христо Стоичков, ама много. Толкова е голям, че никога няма да бъде стигнат. И го показва непрекъснато. Нямаше стигане на терена, а сега и извън него. И винаги е бил много над съотборниците си от САЩ'94 във всяко отношение. Това си пролича и сега. Докато Михайлов, Лечков, Костадинов и ко нагазиха до ушите в ла*на, Камата ги гледа отвисоко и дори не му е жал. Защото знаеше какво предстои. Онзи ден, в разгара на скандала между Любослав Пенев и Изпълкома, Стоичков пусна снимка как катери пирамиди на ацтеките в Мексико. В същото време продължава да интервюира легенда след легенда, а за самия него се подготвя поредното международно признание във формата на филм. А тук за колегите му филм могат да направят най-много от Прокуратурата. Днес Камата все пак коментира случващото се.

"Каква стана тя? Не съм роднина на баба Ванга, но това, което казах навремето за националния, за БФС и за цялата тиня въобще, се потвърждава отвсякъде на сто процента. Такъв бил Стоичков, онакъв бил, но пак се оказах прав за всичко. Няма какво да кажа за поредните скандали. По-точно не искам. На друга вълна съм. Бързам, защото съм още на деветата дупка. Но не на кавала, а на голф игрището. Хайде, чао и много здраве на всички".

Голям. Много голям. Няма нужда от допълнителен коментар. Преди година мнозина нападаха Камата, че остави ЦСКА и България и не пожела да помогне. Днес вероятно са разбрали защо. С Томов и Борислав Михайлов оправия няма. Да бяха хора да са разбереш, но не са. Да не мислеха само за келепира, но те го правят. Кафяво, кафяво, а тук-там черно тото за цвят. В тези нюанси е омазан целият ни футбол. А там никога няма да бъде Стоичков. Защото е орисан цял живот да бъде над всичко и всички. И да гледа отгоре как малките рано или късно ще се удавят.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички