Играчите на Черно море сами седнали на детектора на лъжата, не е ясно дали не е имало и по-ранен тест

Футболистите на Черно море са отишли доброволно на полиграф вчера. Шестимата играчи на Илиан Илиев са се явили сами пред детектора на лъжата, за да докажат своята невинност.

Това се е случило часове преди гостуването на "моряците" на Лудогорец в Разград, информира "Спортал". От резултатите стана ясно, че варненските футболисти са минали успешно теста на машината. Все още обаче не е ясно дали по-рано през седмицата Георги Илиев и колегите му не са били подложени на друг тест, тъй като има и подобна информация.

Липса на феърплей? Възможно, но просто слаб ЦСКА загуби титлата от слаб Лудогорец

Последният кръг на Първа лига короняса Лудогорец като шампион за осми пореден път, но финалните акорди на клубния футбол у нас донесоха драми, ск...

От състава бяха изхвърлени Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов, като са били подложени на детектор на лъжата дали са играли симулативно в двубоя срещу ЦСКА, завършил 3:1 в полза на "червените". Първоначалната информация бе, че отговорите, които са дали не са задоволителни и затова няма да играят срещу Лудогорец. А след мача с разградчани Илиан Илиев обяви, че от новия сезон и шестимата няма да са част от Черно море.

Вижте в този материал каква сума според слуховете са платили от ЦСКА на Черно море за добра игра срещу Лудогорец.

Още по темата

Please select answer!