ЦСКА плаща сериозна сума на Черно море, за да се напъне срещу Лудогорец?


ЦСКА плаща сериозна сума на Черно море, за да се напъне срещу Лудогорец?
Снимка: БГНЕС

16059 0

Ръководството на ЦСКА е подготвил финансов стимул за Черно море, за да играе силно срещу Лудогорец. Двата тима се срещат в последния кръг за сезона в Първа лига и при загуба на разградчани титлата ще отиде при ЦСКА. Затова шефовете на "Армията" са приготвили мотивираща сума за тима от Варна, твърди "България днес".

Във въпросния мач "моряците" играят само за честта си. За да ликува с титлата, разбира се, столичният гранд трябва и да победи Ботев (Пд) - своя съперник във финалния кръг. Приготвената сума за играчите на Илиан Илиев е 100 000 лева.

Подобна практика през годините често се използва в Първа лига, въпреки че до момента никой официално не е признавал за стимул към трети отбор. Това по никакъв начин не нарушава правилата в първенството. Упорито се говори, че с подобни прийоми си служи и Лудогорец - през 2013 г. играчи на Славия се похвалиха за получени премии от Разград, след като "белите спряха Левски за титлата.

Шансове за ЦСКА нещата да се случат по техния сценарий има, защото през този сезон Черно море победи 2 пъти Лудогорец. Ръководствата на двата клуба поддържат добри отношения, като доказателство за това са трансферите по оста "Българска армия" - "Тича" през последните години. А какъв треньор ще води "червените" през следващия сезон вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички