Ясни са въпросите и резултатите от полиграфа за Черно море - ЦСКА

Редовният сезон в Първа професионална лига приключи, но скандалите явно тепърва предстоят с пълна сила. Всичко започна вчера, когато отборът на Черно море пристигна с юноши в Разград, където играха в последния си мач, короновал Лудогорец за 8-ми път.

От състава бяха изхвърлени Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов, като са били подложени на детектор на лъжата дали са играли симулативно в двубоя срещу ЦСКА, завършил 3:1 в полза на "червените". "Спортал" публикува какви са били въпросите, както и резултатите на шестимата изброени играчи. Според тях и шестимата са дали отрицателни отговори и са издържали теста.

Липса на феърплей? Възможно, но просто слаб ЦСКА загуби титлата от слаб Лудогорец

Последният кръг на Първа лига короняса Лудогорец като шампион за осми пореден път, но финалните акорди на клубния футбол у нас донесоха драми, ск...

Първоначалната информация бе, че отговорите, които са дали не са задоволителни и затова няма да играят срещу Лудогорец. А след мача с разградчани Илиан Илиев обяви, че от новия сезон и шестимата няма да са част от Черно море.

Въпросите, на които състезателите са отговаряли, са следните:

1. Играхте ли симулативно в последния мач срещу ЦСКА срещу заплащане или други услуги?

2. Някой свързвал ли се е с вас да ви предлага финансови или други облаги, за да играете симулативно в последния мач срещу ЦСКА?

3. Получихте ли някакво ваъзнаграждение или пари за изгубения мач срещу ЦСКА?

4. Получавахте ли пари, за да играете симулативно в последния мач срещу ЦСКА?

Вижте в този материал каква сума според слуховете са платили от ЦСКА на Черно море за добра игра срещу Лудогорец.

Още по темата

Please select answer!