Гаф на БФС отказа 3000 фенове от националния


Гаф на БФС отказа 3000 фенове от националния

1357 0

Сериозен гаф на БФС отказа хиляди фенове на националния отбор от това да подкрепят вбъдеще "лъвовете", информира "Стандарт". Оказа се, че от футболния съюз не са уредили въпроса с извънредни курсове на градския транспорт, които да отведат част от феновете у дома след 2:2 с Италия в квалификациите за Евро 2016.

Така се стигна до положението стотици фенове да чакат по спирките на "Орлов мост" и "Гурко" напразно идването на автобуси, тролейбуси или метро.

Както е известно, това е редовна процедура за такъв късен мач. Явно обаче никой не се е сетил да уреди нещата със Столична община.

Заради гафа мнозина от феновете са се зарекли повече да не идват на мач на националите. забравили за емоциите от зрелищния двубой, част от тях атакували няколко патрулки с въпроса защо няма транспорт.

"Май този път Боби Михайлов и сие ни оставиха на произвола на съдбата. Гадно и срамно е - все пак играем с Италия в 21,45 часа и в БФС знаеха, че доста публика ще дойде", ядосвали се запалянковците. Те били принудени да се бъркат допънително, за да си хванат такси до дома. Някои си тръгнали пеш в късните часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички